Samantha

Ik ben Samantha. Ik ben geboren in 1983 en ben getrouwd met mijn man Lucas. Samen hebben wij een dochter en een zoon. Wij wonen in een rijtjeshuis aan een hofje met een speeltuin. Ook is het hier een auto-vrije zone in de kindvriendelijke buurt ‘wijk de kleis’ in Uitgeest.

In 2013 ben ik begonnen te werken als gastouder met kleinschalige opvang in huis, dit doe ik nog steeds met veel plezier 5 dagen in de week voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Diploma:
Ik heb mijn diploma help welzijn 2 op het MBO gehaald. Ik ben toen 2 jaar in een kinderdagverblijf gaan werken met diverse groepen. Na 10 jaar ander werk gedaan te hebben, eigenlijk tot het moment dat ik kinderen kreeg, besefte ik mij dat ik het werken met kinderen erg miste en dat daar mijn passie nog steeds lag. Hierdoor ben ik dus in 2013 begonnen te werken als gastouder.

Om mij verder te ontwikkelen volg ik:

Verschillende cursussen en workshops
EHBO voor kinderen (ieder jaar opnieuw)
Interactie met kinderen die anders reageren
Wees en o.e.n. (Oordeelloos, empathisch, nieuwsgierig)
Opleiding kiki VVE (vroeg en voorschoolse educatie)
Meldcode huiselijk geweld en vermoedens kindermishandeling

Als één van de weinige gastouders in Uitgeest vang ik al vanaf 06:30 op, met als extra voordeel dat ik kan blijven opvangen tot wel 6 uur! Geen zorgen dus als je zelf om 7 uur ’s morgens moet beginnen, ik sta voor je klaar!

Openingstijden:

Maandag: 06:30 tot 18:00
Dinsdag: 06:30 tot 18:00
Woensdag: 06:30 tot 18:00
Donderdag: 06:30 tot 18:00
Vrijdag: 06:30 tot 18:00

Eerder brengen?

Dit is in overleg mogelijk, zorg er dus voor dat je dit op tijd laat weten!