Rozemarijn Pomp-Souwer - Gastouderbureau De Speelgarage
731
post-template-default,single,single-post,postid-731,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Rozemarijn Pomp-Souwer

Hallo!
Ik ben Rozemarijn, getrouwd met Randy en moeder van twee zoons Brent (18-06-2014) en Dex (04-05-2016).
Ik ben gastouder op de laan van broekpolder en heb nog plekjes vrij!
Muziek is erg belangrijk bij ons dansen, zingen maar ook muziek maken.
Heerlijk elke dag naar buiten toe is mijn streven maar als dit niet lukt heb ik speelkussens waar we een mooi parcours mee kunnen maken en binnen lekker kunnen uitrazen. Knutselen en kleuren vind ik ook erg leuk om met de kinderen te doen kortom ze zullen zich hier niet vervelen!

Ook kunt u nog een kijkje nemen op mijn website als u wilt: www.gastouderdebevertjes.nl
Mocht u belangstelling hebben kunt u contact opnemen met de speelgarage of met mij.

Met vriendelijke groet,
Rozemarijn Pomp-Souwer