Robyn van der Vlught-Noldus

Mijn naam is Robyn en ik ben 30 jaar oud. Ik ben getogen in Brabant, maar sinds mijn huwelijk woon ik in Noord-Holland. Ik heb een positieve kijk op het leven waarbij ik geniet van de kleinste dingen. Denk aan een lekkere kop cappuccino, een goed boek en een mooie boswandeling. Daarnaast houd ik van zingen, hardlopen en reizen.

In december 2016 ben ik afgestudeerd als HBO pedagoog aan Fontys Hogescholen te Tilburg. Na mijn afstuderen ben ik in de kinderopvang gaan werken om zo ervaring op te doen op de groep. Na de geboorte van mijn dochtertje Bernadette, september vorig jaar, heb ik besloten om thuis te werken zodat ik er voor haar kan zijn.

Ik zie mijzelf als een enthousiaste en visionaire pedagoog. Ik vind het heel mooi dat ik als gastouder een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van kinderen tot sociaal redzame burgers en dat ik de ouders hierbij kan ondersteunen. Je bent mede verantwoordelijk voor het leggen van een goede basis voor de rest van hun leven. Bij baby’s breng je onder andere liefde, comfort en veiligheid en bij peuters is dat weer juist zelfvertrouwen, structuur en sociale competentie (denk aan het samenspel met andere kinderen).

Ik voel mij verantwoordelijk voor mijn werk. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 ontvang ik met alle liefde in mijn huis. Ik bied ze graag een zinvolle dagbesteding waarin de ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten. Ik werk met een gestructureerde dagindeling die veilig aan voelt bij de kinderen. Op die manier kunnen zij naar hartelust op ontdekking gaan en zich verwonderen over de dingen om hen heen. Naast vrij spel, bied ik de kinderen wisselende activiteiten aan. Zowel binnen als buitenactiviteiten. Daarnaast gaan we ook dagelijks naar buiten om een frisse neus te halen, een wandeling te maken en gewoon lekker in de speeltuin te spelen.